TETŐFEDÉS/ BETONCSERÉP

Ha házunk teteje megérett az átfedésre vagy új otthonunkat építjük, fontos szempont, hogy megismerjük azon lehetőségeket, melyek rendelkezésünkre állnak a tetőfedésre. Számtalan lehetőség közül választhatunk. Amennyiben a cserép mellett döntünk, fontos tájékozódni fajtáiról és tulajdonságairól, a méret és szín adta lehetőségekről, ár-érték arányról. A következő sorokban a betoncseréppel kapcsolatos tudnivalókat, előnyöket mutatjuk meg, hogy ezzel is megkönnyítsük az ideális betoncserép kiválasztásátt. Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen. A választásunkat nagyban befolyásolja, hogy milyen jellegű tetőt szeretnénk lefedni. Fontos tájékozódni, hogy a mai modern és néha extravagáns tetők lefedésére is számtalan lehetőségből választhatunk. Hála a cserépgyártás technológiai fejlődésének, lehetőségünk van egy régebbi építésű, klasszikus formájú tető vagy pedig a mai modern, alkalmanként extravagáns tető esztétikus, gazdaságos lefedésére.

Mint a nevében is szerepel, a betoncserép betonból készül, mely köztudottan masszív anyag. Anyagának köszönhetően, remekül állja az idő próbáját, és nem utolsó sorban természetbarát. A környezettudatosság fontos szempont a betoncserepek gyártása során, hiszen kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készül. Így a régi vagy elhasznált betoncserepek sem károsítják a környezetet, hiszen újra hasznosíthatók. Ezért, amennyiben a betoncserepet választjuk, nagymértékben járulunk hozzá a környezetünk megóvásához. Súlyát tekintve nehezebb, mint más társai. Ez természetesen előnyös tulajdonságait erősíti. Ennek a tulajdonságának köszönheti, hogy ellenállóbb az időjárás szélsőséges körülményeivel szemben. Remekül ellenáll az erős napsugárzásnak, így az idő múlásával sem veszíti el a megrendeléskor, gondosan kiválasztott színtét. Biztosak lehetünk a betoncserép színtartósságában. Súlya nagyban segíti a szél elleni harcban. Így az extrémebb időjárás mellett is, a betoncserepeink a helyükön maradnak. Megkímélve minket egy kellemetlen káreseménytől. Szerkezeti sajátossága miatt, hatékonyan vezeti el a vizet, így a fagyás-olvadás nem károsítja a betoncserepet. Maradéktalanul látja el védelmi szerepét. A betoncserép felületi ellenálló képessége igen magas, ezért nem okoz rajta károkat a nagy mennyiségű hó sem. Ha esztétikum szempontjából vizsgáljuk, tudnunk kell, hogy a beton alapanyagában színezett. Többféle színezési lehetőség áll rendelkezésünkre, melyekkel még egyedibbé tehetjük tetőcserepeinket, ezáltal tetőnket is. A klasszikus színlehetőségek mellett, választhatunk úgynevezett extra színek közül is. Tetőnk színéhez csak a képzeletünk szabhat határt. A különböző színeket a beton, speciális festék hozzáadásával és eljárással kapja. Ez biztosítja, hogy a betoncseréppel fedett nagy felületű tetőn is homogén marad a szín. Ez feltétlenül fontos, hiszen nem csak tartósságra, de esztétikus megjelenésre is törekszünk.

A termelési eljárás biztosítja a méretpontos formát, ezáltal a tökéletes illeszkedést, mely nagyban hozzájárul a gyors és gazdaságos tetőfedéshez. A gyártók kínálatában többféle cserépmegoldásból választhatunk. Legyen szó alapcserépről, amely tetőnk jelentős részét képezi, vagy különböző megoldásokat kínáló cserepekről. Tetőnkhöz rendelhetünk szegélycserepet, melyek segítségével vágás nélkül indíthatjuk és zárhatjuk a tetőfedési sort. Van lehetőségünk szellőző cserép vásárlására is, mellyel a beázás elkerülése mellett tudjuk megoldani a tetőnk szellőzését. A tetőnk formája miatti illesztésekre remek megoldást nyújtanak a kúp cserepek, melyekből rendelhetünk kezdő kúp cserepet és elosztó kúp cserepet is. Így az extrémebb kialakítású tetőnket is esztétikusan, biztonságosan és költséghatékonyak tudjuk befedni. Ezeknek a cserépmegoldásoknak köszönhetjük azt is, hogy a tetőnk biztosan ellátja védelmi feladatát.

Amennyiben a betoncserép mellett döntünk, leszögezhetjük, hogy nem csak időtálló, színtartó és masszív cserepet választottunk, hanem a mai modern és divatos igényeinket is kielégíti. A cserépmegoldások nyújtotta lehetőségek, biztosítékul szolgálnak az igényesen kivitelezett tetőhöz. A betoncserép minden tekintetben remek választás.

A hatékony tetőfedés és betoncserép tekintetében fordulj bizalommal szakértő munkatársainkhoz!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

További cikkek a témában

Hírlevél

Ön is szeret az elsők között értesülni az aktuális akciókról, trendekről, a legfrissebb hírekről és szakértői tanácsokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre! Biztosítjuk, hogy értékes információkat küldünk és soha nem terheljük feleslegesen! A Feliratkozom a hírlevélre gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatunkat.

Kapcsolat

Kérdése van termékeinkről, szolgáltatásainkról? Írjon nekünk és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot! Felkészült szakértőnk az üzenet beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül keresni fogja!

Facebook

https://www.facebook.com/dominotatabanya/

TELEPHELY – TATABÁNYA

2800 Tatabánya, Deák Ferenc út 14.
Telefon: +36 70 459 7416
Email: info@dominoepker.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 7:00 – 16:30
Szombat: 7:00 – 12:00
Téli nyitvatartás:
Nov. 01 – Március 31. között
Hétfő – Péntek: 7:00 – 16:00
Szombat: 7:00 – 12:00

TELEPHELY – OROSZLÁNY

2840 Oroszlány, Mester út 1.
Telefon: +36 30 462 2267
E-mail: oroszlany@dominoepker.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:30
Szombat: 8:00 – 12:00
Téli nyitvatartás:
Nov. 01 – Március 31. között
Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:00
Szombat: 8:00 – 12:00

TELEPHELY – VELENCE

2481 Velence, Kis u 28.
Telefon: +36 30 932 1179
E-mail: velence@dominoepker.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 7:30 – 16:00
Szombat: 7:30 – 12:00