+36 70 459 7416info@dominoepker.hu
Skip to main content

Ismerj meg minket!

Történetünk

RÓLUNK

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező magyar tulajdonú, stabil vállalkozás vagyunk. Két fő tevékenységi körünk az építőanyag kereskedelem valamint az építőipari kivitelezés.
Tatabányán, Velencén és Oroszlányon folytatunk kereskedelmi tevékenységet.
Kivitelező részlegünk eszköz- és szakemberállománya elsősorban szerkezetépítésre, illetve ipari padlóburkolatok kivitelezésére szakosodott.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező stabil vállalkozás vagyunk.

Megbízható partnerei vagyunk beszállítóinknak és vevőinknek egyaránt.
Stabil beszállítói háttérrel rendelkezünk, ezzel biztosítva széles körű termékkínálatunkat. Az általános építőanyagok kereskedelmén túl nagy hangsúlyt fektettünk a hideg- meleg burkolat, fürdőszobai szaniterek valamint a különböző barkács- és festékáruk szortimentjének kibővítésére. Tatabányai építőpontunkon 800 m2-es áruházzal állunk partnereink rendelkezésére.

VÁLLALKOZÁSUNK CÉLJA PARTNEREINK BIZALMÁNAK KIALAKÍTÁSA ÉS MEGTARTÁSA.

Éppen ezért felkészült értékesítő kollégáinkkal azon vagyunk, hogy az építkezés vagy felújítás során felmerülő vásárlói igényeket lehetőségeinkhez mérten a legmagasabb fokon kiszolgáljuk.
Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek és legmagasabb szintű vevő kiszolgálás mellett.

Vállalkozásunk évtizedek óta rugalmasan követi a piaci trendek változását, állandóan mozgásban vagyunk és dinamikusan növekedünk.
Ezért is csatlakoztunk 2017-ben a Huf-Bau franchise hálózathoz, ezzel is növelve beszerzési biztonságunkat, versenyképességünket.

Mindent megteszünk azért, hogy Ügyfeleinknek, Partnereinknek az építkezés, felújítás vagy barkácsolás a legkevesebb idegeskedéssel, stresszel járjon, ezért az építőanyagok, szerszámok, festékek, burkolatok, csempék, padló- és falilapok, tetőtéri ablakok mellett számtalan szolgáltatás biztosítunk.

Ajánlatkérés

Iratkozz fel