info@dominoepker.hu
+36 70 459 7416

Kezdőlap / Termékek / Szaniter

Csaptelep

A csaptelep a fürdőszoba és a konyha elengedhetetlen eszköze. Érdemes kiváló minőségűt kiválasztani, amelyek hosszú éveken keresztül meghálálják a meghibásodás mentes használhatósággal. Rendeltetési hely és funkciója alapján számos csaptelep elérhető.

Zuhanykabin

A zuhanykabin hasonlóan a zuhanytálcához számos méretben és típusban megtalálható. Sok esetben a fürdőszoba stílusa és a minőségi elvárásunk határozza meg a kiválasztott zuhanykabint. A zuhanykabin üvegei már a legtöbb esetben biztonsági üveg felhasználásával készülnek.

Zuhanytálca

A zuhanyzás még egy fárasztó nap után is felpezsdít. A zuhanytálca számtalan méretben és formában elérhető. Könnyen választhatunk a fürdőszoba stílusának megfelelőt. Praktikus és a helyhasználat szempontjából kifejezeten előnyös a zuhanyzó kialakítása.

Kád

A kád fürdőszobánk hangsúlyos eszköze, ami nem csak a tisztálkodást biztosítja, hanem egy-egy forró fürdő feltölt és ellazít. A fürdőszoba stílusát nagy mértékben meghatározza a fürdőkád. A kádak választéka óriási, leggyakrabban akrilból készülnek.

Piszoár

Viszonylag kevés otthonban találkozunk piszoárral, de nagyobb mellékhelyiséggel rendelkező családi házak esetében igen kedvelt szaniter. Méretben, formában kiválóan illeszthető a mellékhelyiségünk stílusához.

Bidé

A bidé a személyes higiéniánkat biztosító szaniter. Számos előnnyel rendelkezik és rendkívül könnyen használható. A bidé előnyei által kényelmet és tisztaságérzetet nyújt számunkra. Kisebb fürdőszobákba is számos megoldást kínálunk erre a funkcióra.

WC

A WC csésze vagy más néven WC kagyló, illetve hozzá tartozó WC tartály és WC ülőke kiválasztása nagy körültekintést igényel. A minőségi WC csésze, WC tartály és WC ülőke ülőke nem csak a tartósságot biztosítják, hanem a könnyű tisztíthatóságot is.

Mosdó

A mosdó, vagy mosdókagyló a fürdőszoba kiemelt fontosságú eszköze. Fontos, hogy kiváló minőségűt és stílusban a fürdőszobánkhoz illőt válasszunk. A kiváló minőségű mosdó egyben garantálja a higiénikusságat és a könnyű tisztíthatóságot.