+36 70 459 7416info@dominoepker.hu
Skip to main content

Eszközbeszerzés

Eszközbeszerzés a “DOMINÓ” Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnál

A kedvezményezett neve:

“DOMINÓ” Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A projekt címe:

Eszközbeszerzés a “DOMINÓ” Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnál

 

A szerződött támogatás összege: 57 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 69,39%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A jelentős múlttal rendelkező, folyamatosan fejlődő, stabil háttérrel rendelkező, 100 %-ban magyar családi tulajdonban lévő vállalkozásnak két fő tevékenysége van: építőanyagok kereskedelme és építőipari kivitelezési tevékenység, jelen projektben mindkét tevékenységét fejleszteni kívánja.

 

A folyamatos technológiai korszerűsítésnek köszönhetően egyre magasabb piaci részesedésre tett szert az elmúlt években a vállalkozás, a jelenlegi fejlesztéssel két CATREPILLAR dízelüzemű targonca és egy MERLO ROTO rakodógép kerül beszerzésre.

 

A CATERPILLAR DP35N dízelüzemű targonca és a CATERPILLAR DP30N dízelüzemű targonca a mind a kis-mind a nagykereskedelmi tevékenységében fogja a társaságot segíteni. Használatukkal több vevőt tudunk egyszerre kiszolgálni, mint az eddigi targoncákkal, így hatékonyabb és gyorsabb lesz a vevőkiszolgálásunk.

A MERLO ROTO rakodógép, egy önjáró forgózsámolyos új teleszkópos rakodógép, mely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy acélszerkezetek kivitelezését , összeszerelését is el tudja látni a vállalat. Korábban ilyen munkákat nem tudott elvállalni a társaság.

Így a vírus okozta válságot követően a vállalkozás felkészülten tud a korábbinál nagyobb termékpalettával a megrendelői rendelkezésére állni, mely a kulcsa annak, hogy árbevételét újra emelni tudja, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy jól képzett munkavállalóit meg tudja tartani.

A projekt keretében kizárólag eszköz beszerzése valósul meg.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00106