+36 70 459 7416info@dominoepker.hu
Skip to main content

Barkács és festék kínálat

2022.03.06. Archive
Lapozz bele legújabb Barkács és festék kínálatunk című online kiadványunkba!
febr.
25.
dummy 6 perc
archive
A Pantone a korábbiévekhez hasonlóan idén is megválasztotta az év színét; az új évtized első évében a klasszikus kékre (Pantone 19-4052) esett a választás, mely a cég szavaival élve „időtlen és örök”.
dec.
16.
dummy 3 perc
Archive
Az 518/2020. (XI.25) számú kormányrendelet 2021. január 1-én lép hatályba. Az igénylési időszak 2021. január 1. – 2022. december 31. 2 fontos alapszabály: minden család, csak egyszer élhet a támogatással és...
dec.
14.
Archive
Előkészítettünk Önnek néhány tanácsot, hogyan válasszon megfelelően színt a háza, hétvégi háza, vagy lakása belső és külső teréhez. A kölcsönösen összehangolt színek kellemes...
dec.
14.
Archive
Hoztunk pár visszafogottabb, mikuláscsizmáktól és szikrázóan vörös bársonybevonatoktól mentes adventi díszítési tppet...
ÉPÍTŐPONT MAGAZIN
nov.
9.
Előtét- vagy válaszfalat építenél, esetleg a térelválasztást szeretnéd megoldani, de nem egy bútorral vagy dekor elemmel? A gipszkarton használata kézenfekvő megoldást jelent, és házilag is viszonylag egyszerűen kivitelezhető, viszont az ördög itt is a részletekben és a türelemben rejlik. A “falra fel” akció ugyanis csak akkor lesz sikeres, ha betartod a játékszabályokat. 
nov.
9.
Egy olasz belsőtéri burkolatokat is gyártó vállalat „CleanOut” technológiával készült, antibakteriális kerámia csempéket és padlólapokat kínál. A kórokozókkal szemben az alapanyaghoz kevert ezüstion adalék veszi fel a harcot. Igen hatékonyan.
okt.
13.
Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készítsd el saját kezűleg négylábú barátod otthonát, ha szeretsz alkotni! Így lesznek tökéletesek az egyszerűen felhúzott jutalomFalak.
okt.
13.
Nem állíthatjuk, hogy egy ház vakolása, homlokzati festése rutinfeladat, de segítünk eldönteni, hogy melyik irányt válaszd. Így nem kérdés, hogy jó lesz a lapjárásod.